1
3 Ερωτήσεις για το Catering Γάμου που σας Ενδιαφέρουν!

Blog

3 Ερωτήσεις για το Catering Γάμου που σας Ενδιαφέρουν!

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός γάμου, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε και να σκεφτείτε. Ακολουθούν τρεις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το catering γάμου, που συζητάμε συχνά με τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν.

Πώς καθορίζουμε έναν προϋπολογισμό για την δεξίωση μας;

Η νύφη και ο γαμπρός θα πρέπει να συζητήσουν τον συνολικό προϋπολογισμό τους για το γάμο και να αποφασίσουν ποια στοιχεία είναι πιο σημαντικά για αυτούς. Για μερικούς είναι το φαγητό και το ποτό, για άλλους μπορεί να είναι ο χώρος, ο φωτογράφος, η μουσική κλπ. Η δουλειά μιας εταιρείας catering είναι να βοηθήσει έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη γαμήλια δεξίωση για τον προϋπολογισμό που διαθέτουν.

Πώς επιλέγει ένα ζευγάρι ποιο στυλ γαμήλιας δεξίωσης είναι καλύτερο για αυτούς;

Καταρχήν, πρέπει να σκεφτούν τι είδους γαμήλια δεξίωση θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους: παραδοσιακή, πρωτότυπη ή μοντέρνα; Σε αυτή την απόφαση καλό θα ήταν λάβουν υπόψη τους συγγενείς και τους καλεσμένους τους.

Στη συνέχεια, πρέπει να λάβουν υπόψη τις δαπάνες που συνδέονται με την εν λόγω απόφαση. Οι πρώτες ύλες των τροφίμων και οι ανάγκες για προσωπικό σερβιρίσματος είναι μερικές μόνο λεπτομέρειες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το κόστος του catering γάμου.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του χώρου;

Η τοποθεσία, ο αριθμός των καλεσμένων, η διαθεσιμότητα και το κόστος είναι σημαντικά σημεία που πρέπει να εξετάσετε αρχικά.

Άλλα θέματα που πρέπει να εξετάσετε: Έχετε πολλούς επισκέπτες εκτός της περιοχής σας; Ποιες οι ανάγκες του για στολισμό; Ποια είναι η κατάσταση του χώρου; Προσφέρει άνετο χώρο στάθμευσης;

Συζητήστε τα παραπάνω με την εταιρεία catering που θα συνεργαστείτε και με άλλους που συμμετέχουν στον προγραμματισμό. Κρατήστε σημειώσεις με ιδέες και προτάσεις. Συνεχίστε να ρωτάτε ο ένας τον άλλο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Ξεκινήστε αυτή τη διαδικασία νωρίς και σίγουρα θα δημιουργήσετε μια αξέχαστη ανάμνηση για εσάς και για εκείνους.


about us
Your customer chat code