Δημιουργήστε αξέχαστα events!

Η εταιρεία μας

Δημιουργήστε αξέχαστα events!

Τροφοδοσία επαγγελματικών & κοινωνικών εκδηλώσεων.


Το Mamalis Catering δημιουργήθηκε για να δώσει άλλη πνοή στην τροφοδοσία των επαγγελματικών & κοινωνικών εκδηλώσεων, με τις ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μας με την εστίαση. 

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων και πρωτότυπων ιδεών, που εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό...ουρανίσκο! Επιλέξτε παραδοσιακές ή σύγχρονες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας, δυνατές μεσογειακές γεύσεις, περίτεχνα Ιταλικά πιάτα και εκλεπτυσμένη Γαλλική κουζίνα. Παράλληλα αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις πιο μυστηριακές και εξωτικές γεύσεις του κόσμου, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς "θεματικά menu", προσαρμοσμένα στην Ασιατική, Πολυνησιακή και Ανατολίτικη κουζίνα. Στη διάθεσή σας βρίσκεται πάντα και η ασφαλής επιλογή του Βarbeque.

Οι συνεργάτες που στελεχώνουν το Mamalis Catering είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Επαγγελματίες με άριστη κατάρτιση, τεχνογνωσία και περίσσια εμπειρία. Το προσωπικό όντας πιστοποιημένο, πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να διασφαλίζεται, αφενός η άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας και αφετέρου οι βασικές αρχές υγιεινής των τροφίμων.

Οι δικοί σας καλεσμένοι σε μια εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση...είναι προσωπική μας υπόθεση! Δεσμευόμαστε για την άρτια εξυπηρέτησή τους! Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα σας προσφέρουμε τα πιο εξατομικευμένα menu, βασισμένα στη μοναδικότητα της δικής σας στιγμής. Οι γεύσεις και η εμπειρία μας βρίσκονται στις υπηρεσίες σας, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας αξέχαστης εκδήλωσης!

Your customer chat code