Το πάθος μας είναι κάθε πιάτο και μενού να προσεγγίζει την τελειότητα!

Η εταιρεία μας αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση στο χώρο της εστίασης με έμφαση στο outside catering. Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία δύο χρόνια ενώ φέτος αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας ο ταλαντούχος Σεφ Κίμων Λίγδας.

Λίγα λόγια από το Σεφ...

"Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων να συνοδεύσουν τις πιο όμορφες στιγμές σας. Αναδεικνύουμε την εξαιρετική μας πρώτη ύλη σε εποχικά και τοπικά προϊόντα αντλώντας έμπνευση από τη Σύγχρονη Γαστρονομία με συνακόλουθο σεβασμό στην Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα."

Το πάθος μας είναι κάθε πιάτο και μενού να προσεγγίζει την τελειότητα σε καθένα από τα στοιχεία που το συνθέτουν. Προς αυτό το σκοπό, αξιοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της Ελληνικής Γης και, παράλληλα, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικές τιμές τηρώντας κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο.

 Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις προσωπικές σας προτιμήσεις, προσφέρουμε, μια πληθώρα επιλογών ώστε μαζί να συνθέσουμε ένα εξατομικευμένο μενού που καλύπτει την κάθε σας ανάγκη.

Προτάσεις...

Τα μενού μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, την διάθεση ή το στυλ που θέλετε να δώσετε στην εκδήλωσή σας.

Έτσι, αν θέλετε το μενού της εκδήλωσεις σας να ποικίλει σε γεύσεις, ιδανικό για εσάς είναι ένα buffet menu το οποίο προτείνεται σε όσους θέλουν να έχουν διάφορες επιλογές στο πιάτο τους. Τα buffet μενού αφορούν διάφορες φρέσκες σαλάτες, πλατό τυριών, διαφόρων ειδών stands, καθώς και τα κυρίως εδέσματα που ποικίλουν σε κρέας και ψάρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια πιο ιδιαίτερη πρόταση είναι αυτή των live παραγωγών των σεφ μας που γίνεται παρουσία των καλεσμένων σας, καθώς και των carving station.

Μια πιο κλασσική αλλά και εκλεπτυσμένη πρόταση είναι αυτή του σερβιριζόμενου μενού. Η πρόταση αυτή αφορά εκείνους που θέλουν να έχουν ξεκάθαρες γεύσεις στο πιάτο τους. Οι διαφορετικές επιλογές ανάμεσα στα μενού μας δεν θα σας αφήσουν καθόλου αδιάφορους, καθώς ποικίλουν σε είδη κρεάτων, ψαριών αλλά και τεχνικής. Αυτό το είδος μενού θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας μέσα από τις γαστρονομικές μας δημιουργίες.

Το brunch menu έρχεται ολοένα και περισσότερο στο προσκήνιο. Αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα για εκείνους που θέλουν μια πρωτότυπη επιλογή στο μενού της εκδήλωσης τους. Στο brunch menu θα δείτε διαφορές παρασκευές αυγών, (όπως poche, scrambled, αυγοφέτες κ.λ.π),φρέσκα φρούτα και χυμούς, καθώς και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα ( όπως αλμυρά και γλυκά maffins, κέικ,cupcakes κ.λ.π). Μπορεί επίσης να γίνει live stage με pancakes, λουκουμάδες ή ομελέτες ώστε να εντυπωσιάζετε ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σας.

Μια minimal αλλά και εναλλακτική πρόταση μενού, είναι και αυτή του cocktail fingerfood. Αυτό το είδος μενού περιλαμβάνει πληθώρα mini εδεσμάτων ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να τα δοκιμάσουν όλα ανάλογα με τις γευστικές τους προτιμήσεις. Περιέχονται συνήθως αλμυρά ταρτάκια με διάφορες γεμίσεις, ιδιαίτερες σαλάτες σε pot, mini burger,mini σουβλάκια και διάφορα άλλα.

Το νέο trend της γαστρονομίας δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους streetfood. Αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων, καθώς μπορούμε να το προσαρμόσουμε βάσει είτε του ελληνικού, είτε του ethnik στοιχείου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις πιο κλασσικές γεύσεις (όπως σουβλάκια, τυλιχτά, burgers, hotdogs), αλλά και τις πιο ιδιαίτερες (όπως bao bans, tacos, sushi,fish&chips). Όλες οι επιλογές αφορούν live stages όπου θα παρασκευάζονται τα γεύματα παρουσία των καλεσμένων. Το streetfood αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για μια πιο εκκεντρική εκδήλωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Your customer chat code