1
Δημιουργήστε Ένα Μενού Γάμου που θα Αγαπήσουν Όλοι οι Καλεσμένοι σας

Blog

Δημιουργήστε Ένα Μενού Γάμου που θα Αγαπήσουν Όλοι οι Καλεσμένοι σας

Ο γάμος σας είναι η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος, αλλά θέλετε να γιορτάσετε και να μοιραστείτε τη χαρά σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Έτσι, όταν σχεδιάζετε τα πάντα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τους καλεσμένους σας. Θέλετε να έχουν μια ωραία ανάμνηση και σίγουρα θέλουν να απολαύσουν το φαγητό. Το catering γάμου είναι κάτι που πολλοί από αυτούς θα θυμούνται μετά το πάρτι, αλλά μόνο αν είναι πολύ καλό ή απλά καταπληκτικό!

Πώς μπορείτε να κάνετε όλους τους καλεσμένους σας ευχαριστημένους, ώστε να μιλάνε για το φαγητό του γάμου σας για τα επόμενα χρόνια;

Δώστε τους πολλές επιλογές

Αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα μενού γάμου που θα αρέσει στους καλεσμένους σας, ξεκινήστε δίνοντάς τους ορισμένες επιλογές. Είναι απίθανο να θέλουν όλοι να γευτούν τα ίδια πιάτα. Θα μπορούσατε να προσφέρετε επιλογές με διάφορους τρόπους, όπως μια επιλογή από μενού ή μπουφέ. Οι επιλογές που προσφέρετε πρέπει να είναι αρκετά διαφορετικές, ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν μια πραγματική επιλογή, ακόμα και αν το μενού σας είναι δομημένο γύρω από ένα θέμα. Ίσως να έχετε ένα πιάτο με κρέας, ένα χορτοφαγικό πιάτο και ένα πιάτο με ψάρια, για παράδειγμα.

Ικανοποιήστε τις απαιτήσεις όλων

Η φροντίδα των καλεσμένων σας σημαίνει επίσης να βεβαιωθείτε ότι όλοι θα βρουν σίγουρα κάτι που μπορούν να απολαύσουν. Πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις, είτε από ιατρική αναγκαιότητα (πχ αλλεργίες),είτε από επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις διατροφικές απαιτήσεις των καλεσμένων σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε επιλογές σας που θα τους ικανοποιήσουν.

Αποφύγετε τις εκκεντρικές και δύσκολες επιλογές

Στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό μενού γάμου, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε τα πιάτα να μην είναι πολύ εκκεντρικά. Μπορεί να έχετε κάποιους καλεσμένους που είναι ευτυχείς να δοκιμάσουν οτιδήποτε, αλλά άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο και ασυνήθιστο.

Μια έμπειρη εταιρεία catering μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μενού που αποφεύγει όλα τα συνήθη λάθη που γίνονται στο catering γάμου και να προσφέρετε γεύσεις που όλοι θα αγαπήσουν. Μπορείτε να έχετε ένα πρωτότυπο και μοναδικό μενού, χωρίς να δυσαρεστήσετε κανέναν καλεσμένο σας με «δύσκολες» γεύσεις.

Κάντε το διασκεδαστικό και μοναδικό

Μπορείτε στα αλήθεια να διασκεδάσετε τόσο πολύ με το φαγητό στο γάμο σας. Η δημιουργία του μενού του γάμου σας δεν πρέπει να είναι ακόμα μια εργασία σε μια μακρά λίστα πραγμάτων που οφείλετε να κάνετε.

Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό μενού, σκεφτείτε κάτι περισσότερο από ένα συμβατικό γεύμα. Ίσως θελήσετε να το κάνετε πιο διαδραστικό ή ακόμα και να μετατρέψετε τη δεξίωση σε σόου.

Το catering γάμου μπορεί να κάνει τη διαφορά

Δεν είναι εύκολο να φροντίσετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και να βεβαιωθείτε ότι θα είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Με το κατάλληλο catering γάμου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η γαμήλια δεξίωση θα τους μείνει αξέχαστη. Αν θέλετε μια πραγματικά ποιοτική και ξεχωριστή δεξίωση, γνωρίστε την εταιρεία Mamalis Catering!


about us
Your customer chat code