Ζωή & Γιάννης - Catering Γάμου στην Πάργα

Γαμήλιο Catering στην Πάργα για τη Ζωή & τον Γιάννη.

Ζωή & Γιάννης - Catering Γάμου στην Πάργα

Ο Γιάννης και η Ζωή παντρεύτηκαν μια υπέροχη μέρα του Αυγούστου στην Πάργα. Η νυφική δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο, δόθηκε σε ένα καταπράσινο κτήμα γεμάτο από υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα. Το catering γάμου τους στην Πάργα είχε επιμεληθεί το Mamalis Catering, ετοιμάζοντας ένα πλούσιο μενού για τη δεξίωση.


Εκεί, ανάμεσα στα δέντρα, είχαν τοποθετηθεί τα τραπέζια -στο χρώμα του ξύλου- με τις άσπρες καρέκλες να τα πλαισιώνουν, στολισμένες με κλαδιά ελιάς. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα στο κέντρο τους από ανθοδοχείο με απαλά ροζ λουλούδια και κλαδιά από τα ελαιόδεντρα. Μικρά κηροπήγια ήταν αναμμένα, τονίζοντας το γλυκό χρώμα του δειλινού που έπεφτε σιγά σιγά.

Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει, και κατά την προσέλευσή τους επέλεγαν το κοκτέιλ τους ανάμεσα σε Peach Cooler ή Caipirinha ή Cuba Libre.

Από τα δέντρα κρέμονταν δεκάδες λαμπιόνια. Οι κορμοί ήταν τυλιγμένοι επίσης με λαμπιόνια. Και όλα αυτά άναψαν μόλις έκαναν την είσοδό τους ο Γιάννης και η Ζωή. Εκατοντάδες μικρά αστέρια φώτισαν το χώρο. Στον αιωνόβιο ελαιώνα το σκηνικό ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι!

Οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν από έναν διάδρομο στρωμένο με χαλιά σε γήινα χρώματα, που φωτιζόταν από μεγάλους κηροστάτες και πλαισιωνόταν από ανθοδοχεία δαπέδου γεμάτα με στάχυα. Στάθηκαν σε μία καμάρα που στολιζόταν από μακραμέ εκρού κουρτίνες και σύνθεση με ροζ τριαντάφυλλα και κλαδιά ελιάς . Ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Σε εκείνο το σημείο στάθηκαν και έκοψαν την ολόλευκη τούρτα τους, καταχειροκροτούμενοι από τους καλεσμένους τους. Οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους στο ονειρεμένο αυτό σκηνικό της ελληνικής φύσης.

Το Μενού της Δεξίωσης

Στη συνέχεια ακολούθησε το δείπνο που αποτελείτο από γνήσια προϊόντα της ελληνικής γης.

Το πρώτο πιάτο ήταν μια υπέροχη, πολύχρωμη πράσινη σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, τριμμένη γραβιέρα Άρτας, σύγκλινο Μάνης και χειροποίητο dressing πορτοκαλιού.

Τα ζεστά ορεκτικά που ήρθαν στη συνέχεια ήταν τάρτα με καπνιστή πανσέτα και κατσικίσιο τυρί, καθώς και φλογέρες με ανθότυρο, δυόσμο και γλυκόξινη σάλτσα ροδάκινου.

Το δεύτερο πιάτο που σερβιρίστηκε ήταν μοσχαράκι σιγοψημένο με φινόκιο σε σάλτσα μαστίχας που συνοδευόταν από καρότα γλασέ και πουρέ σελινόριζας, αρωματισμένο με πράσινο μήλο.

Τo επιδόρπιο αποτελούνταν από ένα Plateau ελληνικών τυριών -κατσικίσιο τυρί Ιωαννίνων, φέτα Άρτας, κασέρι Μυτιλήνης και γραβιέρα Κρήτης, συνοδευόμενα από κριτσίνια, αποξηραμένα φρούτα και μαρμελάδα τριαντάφυλλο.

Στις σαμπανιέρες διατηρούνταν δροσερά το λευκό και το κόκκινο κρασί Πύρρειος. Εκτός του κρασιού, οι καλεσμένοι είχαν να επιλέξουν και μπύρα Άλφα ή αναψυκτικά Coca cola και εμφιαλωμένο νερό.

Πέραν αυτών, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, στο μπαρ προσφερόταν ποικιλία από ποτά και κοκτέιλ. Ουίσκι Johnny Walker και Dewar’s, βότκα Absolute, Gordon’s τζιν, τεκίλα λευκή και κίτρινη-Olmeca- και ρούμι Bacardi, Frozen Strawberry, Daiquiri, Icy Mojito και Frozen lime Margarita.

Μίνι τυλιχτά κεμπάπ σε αραβική πίτα με γιαούρτι και πάπρικα, κουλούρια Θεσσαλονίκης με τυρί κρέμα ή μίνι χάμπουργκερ και μίνι Hot Dogs προσφέρονταν σαν συνοδευτικό για το ποτό των προσκεκλημένων ως το τέλος της δεξίωσης.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα μέσα στον μαγευτικό αυτό χώρο. Οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν το χορό τους, από τη ζωντανή μουσική της ορχήστρας που είχαν επιλέξει για τη διασκέδασή τους ο Γιάννης και η Ζωή.

Catering στην Πάργα

Όλη η ομάδα της εταιρείας Mamalis ευχαριστεί το Γιάννη και τη Ζωή που μας ανέθεσαν το catering του γάμου τους στην Πάργα. Τους ευχόμαστε η κοινή τους ζωή να είναι φωτισμένη από χιλιάδες αστέρια, όπως εκείνο το πρώτο τους βράδυ!







about us
Your customer chat code