1
Catering στο Σπίτι -Λόγοι για να το Επιλέξετε

Blog

Catering στο Σπίτι -Λόγοι για να το Επιλέξετε

Υπάρχουν πολλές αφορμές για ένα ωραίο πάρτι στο σπίτι. Γενέθλια, ονομαστική γιορτή, απόκτηση πτυχίου του παιδιού σας, έναρξη νέας επαγγελματικής απασχόλησης, προαγωγή στη δουλειά, επέτειος, αρραβώνες, bachelor, γάμος. Τι καλύτερο από το να υποδεχθείτε συγγενείς και φίλους στον προσωπικό σας χώρο και να γιορτάσετε μαζί τους!

 

Οι καλοκαιρινοί μήνες παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μια εκδήλωση στο σπίτι, που δε θα περιοριστεί στον εσωτερικό του χώρο, αλλά και έξω στην αυλή ή στον κήπο. Ασφαλώς θα χρειαστείτε βοήθεια για την οργάνωσή της. Η αρωγή ενός Catering στο σπίτι είναι πολύτιμη, γιατί ο αριθμός των επισκεπτών δε θα κυμαίνεται στα στενά πλαίσια του συνηθισμένου.

Αξιοποιήστε το χώρο σας

Η τροφοδοσία για ένα πάρτι στο σπίτι και στους εξωτερικούς του χώρους παρουσιάζει προκλήσεις. Μπορείτε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάσετε με τρόφιμα μαγειρεμένα με ενδιαφέροντες τρόπους. Οι σεφ του Mamalis Catering σας προτείνουν το σουβλιστό γουρουνάκι ή το ψητό αρνί σε ανοιχτή φωτιά – το αντικριστό. Το εξωτερικό του σπιτιού σας επιτρέπει πολλή δημιουργικότητα από μέρους μας, καθώς και διασκεδαστικούς τρόπους μαγειρέματος. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το φαγητό τους να ψήνεται στο barbeque όσο εκείνοι απολαμβάνουν τον ποτό τους στον κήπο.

Προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις

Το πάρτι στο σπίτι μπορεί να έχει και τις απρόβλεπτες στιγμές του ωστόσο. Μια απότομη αλλαγή του καιρού. Η κουζίνα που δεν είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του αριθμού των καλεσμένων. Οι γύρω ελεύθεροι χώροι που θα θέλατε να τους αξιοποιήσετε στο έπακρο. Μην ανησυχείτε για αυτά! Το Mamalis catering στο σπίτι έχει την απαιτούμενη εμπειρία, να αντιμετωπίσει με επαγγελματικότητα όποια απρόβλεπτη περίσταση και αν παρουσιαστεί. Θα δημιουργήσουμε για σας και τους καλεσμένους σας μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα με μια κομψή προσέγγιση που θα τους εντυπωσιάσει.

Το φαγητό

Το Mamalis catering στο σπίτι επικεντρώνεται στη δημιουργία απολαυστικών γευστικών εμπειριών που βασίζονται στην ποιότητα των πρώτων υλών και την δημιουργικότητα των σεφ μας. Όταν μιλάμε για εμπειριών, τον κυρίαρχο ρόλο έχει το ποιοτικό φαγητό. Το φαγητό που έχει χρώματα, γεύσεις και αρώματα. Που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, που δίνει την ευκαιρία για αντάμωμα των ανθρώπων και για γιορτή.

Κάθε συνταγή μας είναι μοναδική, χάρη στα φρέσκα υλικά και τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε. Το επιτελείο των ειδικών μας σας προτείνει ολοκληρωμένες και πρωτότυπες ιδέες στο μενού για κάθε περίσταση. Και ο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος που τηρείται ευλαβικά από το προσωπικό μας, δημιουργεί απολαυστικές εμπειρίες, στις οποίες κανένας καλεσμένος σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Γιατί να μας επιλέξετε

Οι υπηρεσίες catering στο σπίτι που παρέχουμε μετατρέπουν κάθε κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωσή σας σε αξέχαστο γεγονός. Το κάθε πάρτι ή η κάθε δεξίωση έχει τις δικές της ανάγκες και τους δικούς της κώδικες στην επιλογή του μενού, στη διακόσμηση, όσο και στο art de la table.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα είναι συνεχώς δίπλα σας για να υλοποιήσουν κάθε σας ιδέα και πρωτοτυπία. Η προσωπική μας φροντίδα ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά της στις μοναδικές και ξεχωριστές γεύσεις που προσφέρει. Η δέσμευσή μας είναι ότι θα σας παράσχουμε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και υπηρεσιών, ώστε στο τέλος της ημέρας να αισθανθείτε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή σας.


about us
Your customer chat code