1
Catering Βάπτισης Έξω Από την Εκκλησία

Blog

Catering Βάπτισης Έξω Από την Εκκλησία

Η βάπτιση είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός για το μωρό σας, το μικρό σας πρίγκιπα ή τη μικρή πριγκίπισσα της καρδιάς σας. Για τους ορθόδοξους χριστιανούς σηματοδοτεί την καινούρια του ζωή μέσα στους κόλπους της εκκλησίας και τη φώτισή του από το Άγιο Πνεύμα.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για τη βάπτιση του μωρού. Το μωρό σας θα είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αυτής. Και φυσικά θέλετε να είναι όλα άψογα οργανωμένα και να μείνει ανεξίτηλο στην καρδιά σας το όμορφο αυτό γεγονός.

Φροντίσατε για την εκκλησία, το φωτογράφο, το στολισμό, τις μπομπονιέρες. Το επόμενο βήμα σας είναι η παράθεση γεύματος στους καλεσμένους σας, ή κάτι σχετικό που θα συνεχίσει τον εορτασμό της βάπτισης του μωρού.

Εδώ ερχόμαστε εμείς - το Mamalis catering – που θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τη γιορτή μετά τη βάπτιση.

Σκέφτεστε ότι το πάρτι, που μπορεί να γίνει σε ένα χώρο κλειστό, με φαγητό, είναι αρκετά δαπανηρό και θα σας δημιουργήσει άγχος και τρέξιμο η διοργάνωσή του; Μην ανησυχείτε, έχουμε να σας προτείνουμε την πιο οικονομική και εύκολη λύση, εξίσου σημαντική με ένα γεύμα για τους καλεσμένους σας.

Catering Βάπτισης Έξω από την Εκκλησία

Η γιορτή της βάπτισης μπορεί να γίνει αμέσως μετά το μυστήριο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Ένας όρθιος μπουφές έξω από την εκκλησία είναι μια νέα λύση που τείνει να γίνεται όλο και πιο συνήθης. Ο χώρος έξω από την εκκλησία πάντα προσφέρεται για κάτι τέτοιο , επειδή υπάρχει αρκετός στο προαύλιό της.

Ακόμα και σε ένα γραφικό ξωκκλήσι μέσα στη φύση, ή σε ένα μικρό ναό σε νησί κοντά στην παραλία. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ευχαριστήσετε όλους τους καλεσμένους σας και δεν θα τους βάλετε να τρέχουν για να βρουν το τυχόν κτήμα ή χώρο δεξίωσης που θα απέχει από την εκκλησία. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο , γιατί ο μπουφές θα γίνει αμέσως μετά τη βάπτιση, με την έξοδο των καλεσμένων από την εκκλησία.

Στον προαύλιο χώρο θα υπάρχουν μικρά τραπέζια, με το μενού του μπουφέ που εσείς θα επιλέξετε με τη βοήθειά μας. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα εύκολο και γρήγορο κέρασμα και οι καλεσμένοι σας δε θα χάσουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας. Ως γονείς του νεοφώτιστου, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με όλους τους παρευρισκομένους για περισσότερο χρόνο και με μεγαλύτερη άνεση.

Επειδή οι βαπτίσεις γίνονται τις πρωινές ή απογευματινές ώρες και η ώρα του γεύματος ή του δείπνου απέχει αρκετά σε χρόνο, είναι η πιο κατάλληλη επιλογή να τους προσφέρετε μεζεδάκια και δροσερή μπύρα ή κρασί. Ακόμα κι ένα πλούσιο μενού με finger food ή light lunches , σερβιρισμένο σε όρθιο μπουφέ, είναι πρακτικό για την ώρα αυτή.

Ας μην ξεχνάμε πως θα υπάρχουν και πολλά παιδάκια στη βάπτιση. Για τα παιδιά διατίθενται πολλά σνακ που είναι εύκολο να φάνε, καθώς και ποικιλία αναψυκτικών και γλυκών. Η έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους θα είναι ο παραδοσιακός παγωτατζής, στη μοντέρνα εξέλιξή του.

Οι σεφ μας χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα συστατικά και τα πιο φρέσκα προϊόντα που διατίθενται για να δημιουργήσουν μοναδικά μενού για την εκδήλωσή σας. Ακόμα και τα παραδοσιακά φαγητά προσφέρονται σε μικρά μεγέθη μπουκιάς. Με αυτήν την εναλλακτική θα δώσετε στη δεξίωση της βάπτισης μια μοντέρνα πινελιά και θα ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας, που θα θαμπωθούν από την εκδήλωση!

Μην αφήσετε το άγχος να σας προκαταβάλλει για τη δεξίωση της βάπτισης του μωρού σας. Όλα θα γίνουν γρηγορότερα και ευκολότερα και θα πρωτοτυπήσετε. Αφήστε τα όλα στο Mamalis catering και υποσχόμαστε να μείνει στη θύμηση όλων των καλεσμένων σας το event που δημιουργήσατε για το παιδί σας!


about us
Your customer chat code