1
Το Mamalis Catering στο Περιοδικό Love4Weddings

Blog

Το Mamalis Catering στο Περιοδικό Love4Weddings

Το περιοδικό Love4Weddings ζήτησε την γνώμη επιλεγμένων weddings vendors για το τι μπορούν να κάνουν τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους τον καιρό της πανδημίας του covid-19. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβανόταν και το Mamalis Catering.


«Μια νέα αρχή για τη ζωή... Μια νέα αρχή για τη δική σας ζωή...

Ύστερα από τα νέα γεγονότα που μας έχουν αναγκάσει να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες,

Κάθε ζευγάρι έχει φανταστεί ιδανικά την τελετή γάμου του ή την βάφτιση του παιδιού του... Γι'αυτό οι συνεργάτες που έχετε επιλέξει για την διοργάνωση της εκδήλωσης σας, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, δηλαδή, το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας μέσα από κάποιες καθοδηγήσεις.

Αρχικά, δεν υπάρχει λόγος για πανικό και άγχος. Σιγουρευτείτε ότι το catering που έχετε επιλέξετε τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και διαλογής τροφίμων και ποτών.καλό θα είναι να στηρίζει Έλληνες παραγωγούς ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και για να είναι διασφαλισμενα τα προϊόντα.

Υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος ώστε να συζητήσετε εκ νέου με το ταίρι σας για κάποιες αλλαγές. Μπορείτε να μεταφέρετε την ημερομηνία σε Σεπτέμβριο ή ακόμα και Οκτώβρη, άλλωστε το καλοκαίρι παίρνει παράσταση τα τελευταία χρόνια.Επίσης μια πρόταση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε είναι γίνει η τελετή σας κάποια καθημερινή ημέρα που είναι πλέον η νέα τάση λόγω των συνθηκών. Καλό θα είναι να επαναπροσδιορισετε τον αριθμό των καλεσμένων σας, ώστε να είναι ασφαλείς και εκείνοι και εσείς φυσικά. Μια πρόταση ακόμη είναι να σκεφτείτε η εκδήλωση σας να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτούς χώρους για μην υπάρχει συνωστισμός, όπως για παράδειγμα σε μια όμορφη παραλία ή ακόμα και σε έναν καταπράσινο ελαιώνα...

Μπορεί η υγεία να είναι τώρα αυτό που μας χωρίζει... Η αγάπη είναι αυτό που πάντα θα μας ενώνει.»

Υ. Γ. "Μην ξεχνάτε να κοιτάτε πάντα την όμορφη πλευρά της ζωής... Έχει καλύτερη θέα..."


about us
Your customer chat code