Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Το φαγητό εκτός από ανάγκη είναι και απόλαυση. Η ευχαρίστηση που νιώθουμε όταν καταλαβαίνουμε την υφή, τη γεύση και το άρωμά του. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία μας: Nα προσφέρoυμε την μέγιστη δυνατή, γευστική ικανοποίηση στους πελατες μας

 Έτσι λοιπόν, με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε κάτι μοναδικό στο χώρο της εστίασης. Συστήσαμε επιχείρηση τροφοδοσίας στη Δυτική Ελλάδα και σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των γεύσεων..!

 Στο Mamalis Catering διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων και πρωτότυπων ιδεών που θα σας εντυπωσιάσουν. Βάση μας η σύγχρονη Ελληνική κουζίνα και η άριστη ποιότητα των αγνών πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε σε όλες τις παρασκευές μας. Εμπνεόμαστε από τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου μας. Αναβιώνουμε τις παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου, βάζοντας την δική μας σύγχρονη πινελιά. Βρίσκουμε τους αυθεντικούς παραγωγούς και επιλέγουμε τους θησαυρούς τους. Παραδοσιακό απάκι από την Κρήτη, καβουρμά από τη Θράκη, φάβα από τη Σαντορίνη και τα καλύτερα τυροκομικά της Ηπείρου φυσικά. Τελικός προορισμός, το πιάτο σας. 

 Στόχος μας; να φέρουμε καινούριο αέρα στις υπηρεσίες εστίασης και τροφοδοσίας.

 Το μυστικό της επιτυχίας μας; καινοτομία, ποιότητα, επαγγελματισμός, αξιοπιστία, ταχύτητα.

Your customer chat code